Order of Program Events

1) Check-in and Rules WARM-UP (10 MINUTES) 2:15-2:25

2) Game outside TOURNAMENT (15 MINUTES) 2:25-2:40

or inside w/ bad weather

3) Snacks and Game Summary COOL DOWN (10 MINUTES) 2:40-2:50

bathroom 5 min

4) Missions REACH OUT (10 MINUTES) 2:55-3:05

5) <u>Pastor's Word</u> 5 min 3:05-3:10

6) Memory Verse STRETCH IT OUT (20 MINUTES) 3:10-3:30

7) Bible Story WORKOUT (15 MINUTES) 3:30-3:45